Lunchgerechten tot 15.00 uur.

Tosti Clusure  14
tosti ham/kaas | kipsaté | gebakken ei

Clusuurtje  13
uitsmijter ham/kaas | kroket | tomatensoep (v) | mosterd | keuze uit wit of bruin brood

Vis Clusuurtje 15
uitsmijter gerookte zalm | garnalenkroket | tomatensoep (v) | mosterdsaus  keuze uit wit of bruin brood

Tosti klassiek  7.5
keuze uit wit of bruin brood | ham | kaas | tomatenketchup

Tomatensoep (v)  7.5
verse tomaat | room | stokbrood

Runderkroketten  13
mosterdmayo  | keuze uit frites, wit of bruin brood

Uitsmijter  13
keuze uit ham, kaas en/of bacon | keuze uit wit of bruin brood

Stoofvlees  18
volgens traditioneel Vlaams recept | Rochefort bier | tijm | keuze uit frites, wit of bruin brood

Saté van kip  19
Oosters gemarineerde kippendijen | satésaus | gebakken uitjes | kroepoek  keuze uit frites, wit of bruin brood

      Alle salades worden geserveerd met stokbrood en boter

Burrata ‘caprese’ (v) 13/21
tomaat | rode ui | burrata kaas | balsamico

Caesar salade  13/22
Romeinse sla | rode ui | kip | bacon | caesar dressing | Parmezaanse kaas  croutons

Gerookte forel 14/22
‘La Truite d’Ondenval’ | zoetzure rode kool | appel | knolselderij | limoenmayo

Gerookte zalm 13
roomkaas | rucola | rode ui

Dagobert 8
kaas | ham | ei | salade | mayonaise

Americain 11
filet americain | ei | ui | augurk

Geitenkaas 12
honing | walnoten | rucola

Ardennerham 12
tomaten tapenade | rucola | burrata

100% beef burger of veggie burger (v)
staandaard met sla | tomaat | augurk | frites

Hamburger 18
gebakken uitjes | mayonaise | ketchup

Cheeseburger 18
cheddar kaas | gebakken uitjes | mayonaise | ketchup

Burger Le Val Joli 20
bacon | cheddar kaas | gebakken uitjes | mayonaise | ketchup

Vegan burger 21
vegan bacon | guacamole | onion rings

Heeft u een allergie?
Bekijk onze allergenenkaart hier.

Geef voor uw veiligheid uw allergieën altijd door aan onze bediening

Er kunnen altijd sporen van allergenen op producten zitten. Dit kunnen wij niet voorkomen.

Alle gerechten kunnen ook met glutenvrij brood worden besteld.